Vitamin Untuk Menaikkan Berat Badan

Kenaikan Berat Badan Yang Tidak Sihat

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Alamak!! Macam mana ni?? Betulkah makan vitamin Shaklee menggemukkan?? Boleh naikkan berat badan?? Hahaha.. Nanti dulu.. Jangan cepat sangat panik.. Entri ini ditujukan kepada orang-orang kurus yang ingin menjadi gemuk dan berisi, kepada mereka yang ingin merubah bentuk badan seperti papan kepada nombor lapan, kepada mereka yang ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik dan gebuss. =)

Ok, sebelum ini saya ada kongsikan cara pantas untuk menambah berat badan melalui cara pemakanan dan senaman. Tapi yang sebenar-benarnya tiada cara singkat untuk menambah berat badan dengan cara yang sihat. Tiada istilah, makan hari ini besok badan dah naik. Well, mungkin berat badan anda akan bertambah, jika anda makan 3 barrel ayam KFC, 5 pinggan nasi lemak, 5 biji GCB burger!! (rujukan makanan paling menggemukkan di Malaysia) Tapi mahukah anda berat yang naik itu tertumpu pada perut dan pada peha anda sahaja??!!

Konsepnya di sini, kita bukan mahu gemuk, tapi kita mahu berat badan naik dengan sekata, dengan cara yang sihat. 

Kenaikan Berat Badan Yang Tidak Sihat

Bolehkah Vitamin Shaklee Naikkan Berat Badan??

Jadi bagaimana untuk kita dapatkan bentuk badan dengan cara yang sihat? Selain daripada pemakanan yang teratur dan senaman, anda juga boleh mengambil Set Tambah Berat Shaklee. Set ini mengandungi Mealshake, Vitalea dan B Complex.

Vitamin Untuk Naikkan Berat Badan

Ada apa dengan Mealshake, Vitalea dan B Complex??

Meal Shake – membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.

Vitamin B complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawalatur kadar metabolisme dalam badan,
menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Vitalea – membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak
membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya. Pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

Berapa Harga Set Tambah Berat Shaklee?

Setiap kali saya mempromosikan set-set shaklee, tidak lain tidak bukan soalan yang paling awal di tanya, berapa harga set ini?

Mealshake – RM114 / tahan sebulan

Vitalea – RM89 / tahan 4 bulan

B Complex – RM54 / tahan 4 bulan

Jumlah keseluruhan RM267 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia. =)

Opsss, sebelum saya terlupa. Bulan ini adalah bulan paling bertuah untuk anda semua yang berniat untuk menambahkan berat badan dengan Vitamin Shaklee. Ini kerana bulan ini, Shaklee mempromosikan produk Mealshake!! Beli 6 PERCUMA 1!! Setiap pembelian 6 canister Mealshake anda akan dapat PERCUMA 1 canister Mealshake bernilai RM114!! Harga pembelian untuk satu set promosi ini bernilai RM684!!

Promosi Mealshake

Nanti dulu!! Ada lagi.. Jika anda beli satu set promosi Mealshake ini bersama-sama dengan Vitalea dan B Complex bagi melengkapkan  Set Tambah Berat, anda akan dapat keahlian seumur hidup Shaklee dengan percuma!! Jadi lepas ini, tidak perlu lagi runsing untuk memikirkan tentang harga suplemen kesayangan anda kerana otomatik anda akan dapat diskaun 20-30% daripada harga pasaran.

Leave a Reply

CommentLuv badge