Testimoni Set Kesuburan Shaklee: 6 Berjaya Hamil!!

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

Tengah-tengah sibuk saya menghousekeeping gallery handphone saya, membuang mana yang patut, saya terjumpa dengan testimoni-testimoni pelanggan saya yang mengambil Set Kesuburan Shaklee. Alhamdulillah, rupa-rupanya sepanjang lapan bulan saya bergelar SID, saya telah berjaya ‘menghamilkan’ 6 orang. Pada saya ini adalah antara kejayaan-kejayaan manis saya bersama Shaklee.

 

Bukan satu perkara yang mudah untuk menjual Set Kesuburan pada pelanggan. Pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin tapi masih belum mempunyai anak sudah pasti akan meletakkan harapan yang tinggi apabila mereka melaburkan duit untuk Set Kesuburan ini. Apa yang saya boleh katakan, kita cuma mampu berusaha, Allah yang akan menentukan segalanya. Tapi not to worry, saya tidak akan menjadikannya sebagai alasan untuk membiarkan pelanggan saya terkapai-kapai dengan botol-botol suplemen yang mereka beli ini tanpa panduan. Jaminan saya, konsultansi terbaik dan berterusan kepada pelanggan-pelanggan momsavenues.com. Saya kongsikan di sini, testimoni set kesuburan shaklee yang telah membawa berita gembira kepada pengguna-penggunanya.

Fungsi Set Subur Shaklee

Pelanggan-pelanggan di bawah adalah antara yang telah berusaha dan Alhamdulillah berjaya hamil.

 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Antara pelanggan Set Kesuburan saya yang terawal. Hamil dengan full set, Set Kesuburan.

 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Pelanggan yang tidak pernah miss ambil suplemen beliau. Hamil dengan full set, Set Kesuburan.

 

Testimoni Set Kesuburan
Pelanggan saya ini ambil ESP untuk masalah kesuburan beliau.

 

Testimoni Set Shaklee
Alhamdulillah dengan full set, Set Kesuburan pelanggan ini berjaya hamil. Tahniah!! (Saya halalkan RM8 tu.. hehe)

 

Testimoni Set Kesuburan
Alhamdulillah.. Berjaya hamil dengan full set, Set Kesuburan juga..

 

Kalau anda perasan, setiap pelanggan di atas tidak mengambil suplemen yang sama untuk kesuburan. Sebenarnya ia bergantung kepada masalah sebenar kesukaran untuk hamil seseorang pelanggan tersebut. Saya akan cuba sesuaikan suplemen dengan masalah pelanggan tersebut. Namun ada baiknya juga sekiranya dapat mengambil set penuh kesuburan kerana ada kemungkinan perkara-perkara yang menjadi punca tanpa kita mengetahuinya.

 

Oleh yang demikian, penting juga bagi anda untuk memastikan anda mendapat konsultansi daripada pengedar anda supaya anda mendapat manfaat yang optima daripada suplemen yang anda ambil. Insya Allah, saya akan cuba berikan yang terbaik untuk anda.

 

p/s: Entri ini dipos melalui handphone, sekiranya terdapat sebarang kesilapan harap dimaafkan

 

4 Comment

  1. […] No!! No!! Suka sebab set ni telah terbukti berjaya menghamilkan ramai pengguna-pengguna set ini. Testimoni Set Subur Shaklee Yang masih merancang pun turut merasa kebaikan Set Subur Shaklee ni. Bagaimana?? Biar saya […]

  2. ilan tamil ramasamy says: Reply

    saya nak mengandung tapi tidak boleh disebabkan oleh masalah keputihan saya…boleh tak saya hamil dengan cepat?????

    1. Hai Ilan.. Yang sebetulnya keputihan biasa tidak menyebabkan sukar hamil.. Tapi kalau ada masalah keputihan yang teruk, mungkin ianya disebabkan oleh jangkitan kuman.. Keputihan jenis ini sebaiknya dirawat terlebih dahulu.. Kalau Ilan nak berbincang dengan lanjut tentang masalah ini boleh whatsapp saya di 0192432888

Leave a Reply

CommentLuv badge