Senarai Peserta Segmen Mencari Teman Momsavenues.com

Senarai Peserta Segmen

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Alhamdulillah berakhir sudah segmen yang julung-julung kali diadakan untuk blog momsavenues.com. Terima kasih banyak-banyak pada semua peserta yang sudi join. Terharu akak. Tak sangka sambutan kali ni agak mengalakkan. Sob.. Sob..

Berikut adalah antara senarai peserta yang mendaftar untuk join Segmen Mencari Teman Momsavenues.com;

1. http://syaisya.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenues-com.html

2. http://hargasetkurus.com/segmen-mencari-teman-momsavenues-com/

3. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

4. http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

5. http://rabiabiz79.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

6. http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

7. http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

8. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

9. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

10. http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

11. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

12. http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

13. http://www.aynorablogs.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

14. http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/05/segmen-mencari-teman-momsavenuescom.html

Insya Allah rasanya takde yang tercicir kot. Dua tiga kali juga meneliti senarai peserta takut kalau-kalau ada yang terlepas pandang. Kecik hati kawan nanti..

Memandangkan saya agak happy dengan penyertaan segmen kali ini, saya dengan rasa gembiranya mengumumkan untuk memasukkan SEMUA PESERTA ke dalam bloglist saya. =)

Senarai blog ini juga la yang akan menjadi lokasi wajib saya untuk bloghopping. Dah kata nak mencari teman kan. =) Salam perkenalan saya hulurkan kepada anda semua. Ailebiu ols.. =)

Leave a Reply

CommentLuv badge