38 Pengguna Berkongsi Manfaat ESP Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

 

Manfaat ESP Shaklee Untuk Kebaikan Sejagat

Sebelum ini saya dah ceritakan mengenai Kebaikan ESP Shaklee Yang Menjadikannya Produk Paling Laris, tapi mungkin ada yang masih belum dapat ‘memprosesnya’ selagi belum melihat sendiri kebaikan yang boleh diperolehi daripada ESP Shaklee ini (tetapi mencuba dan merasai sendiri kebaikannya adalah yang terbaik *wink*).  Oleh yang demikian, saya telah membuat satu kompilasi maklumbalas daripada pengguna-pengguna ESP Shaklee. 38 pengguna mendapat manfaat ESP Shaklee dan percaya atau tidak, 100% memberikan maklumbalas positif!! Sungguh mengujakan!! Sememangnya sangat banyak kebaikan yang diperolehi daripada ESP Shaklee ini. Sebelum itu, biar saya ingatkan anda secara ringkas tentang kebaikan dan manfaat ESP Shaklee ini, untuk pembacaan lanjut boleh rujuk sini.

 • Kekal Muda
 • Mempertingkatkan Fungsi Hormon Wanita
 • Rahsia Kulit Cantik dan Anjal
 • Memulihkan Pigmentasi
 • Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki
 • Memulih Dan Memberi Tenaga Segera Untuk Individu Aktif
 • Memperbaiki Keupayaan Memori

 

Pelbagai Manfaat ESP Shaklee Yang Tidak Dijangka!

Sejujurnya, agak sukar untuk saya mengklasifikan testimoni pelanggan yang ada dalam simpanan saya, kerana rata-ratanya mendapat kebaikan LEBIH daripada apa yang mereka harapkan. Kebaikan dan manfaat ESP Shaklee lebih menguntungkan daripada Promosi Shaklee bulan Mac 2014, BELI 6 PERCUMA 1 canister. Dengan ESP Shaklee, anda ‘membeli’ 1 kebaikan tetapi yang sebenarnya anda telah memperolehi PERCUMA 3 …4 …5 …6 …dan mungkin lebih kebaikan yang lain!!

 

Happy Baby

 

ESP Menjadikan Kulit Cantik Dan Gebu Seperti BAYI!!

Ini adalah antara testimoni yang paling banyak setakat ini; kulit menjadi kurang berminyak dan nampak lebih cerah, parut-parut jerawat dan stretch mark semakin hilang. Selain daripada pengambilan dalaman, ESP Shaklee juga boleh dijadikan masker muka!

 

Manfaat ESP Shaklee Untuk Kecantikan
Manfaat ESP Shaklee Untuk Kecantikan
Manfaat ESP Shaklee Untuk Kecantikan
Manfaat ESP Shaklee Untuk Kecantikan

 

ESP Memberikan Lebih Tenaga Kepada Ibu-Ibu Dan Mereka Yang Berpuasa

Tidak dinafikan, kaum ibu terutama sekali ibu-ibu mengandung dan ibu-ibu menyusukan memerlukan lebih tenaga daripada biasa. Ingatlah bahawa kita semua mempunyai bentuk dan saiz yang berbeza, dan sebahagian daripada kita lebih aktif daripada yang lain. Jadi apa-apa cadangan mengenai jumlah kalori yang anda perlukan apabila anda hamil adalah dikira secara purata.

 • Trimester 1 memerlukan 2000 kalori. Keperluannya masih sedikit kerana pertumbuhan janin masih lambat dan keperluan nutrisinya belum besar.
 • Trimester 2 memerlukan 2300 kalori, kerana janin semakin pesar. Nutrisi yang anda terima akan membantu janin untuk berkembang.
 • Trimester 3 memerlukan 3300 kalori. Ianya diperlukan untuk menyempurnakan pertumbuhan janin serta persiapan anda ketika menyusui.

 

ESP Shaklee Memberi Tenaga
ESP Shaklee Memberi Tenaga

 

ESP memang terkenal dengan kebaikannya memberi tenaga ketika berpuasa. Ambil bersama Performance Drink dan Mealshake untuk tenaga yang optimum sepanjang hari.

Manfaat ESP Shaklee Untuk Orang Berpuasa
Manfaat ESP Shaklee Untuk Orang Berpuasa

 

ESP Membantu Mengatasi Masalah Gastrik

Gastrik adalah masalah utama yang dihadapi ketika berpuasa. Ianya sangat menjengkelkan kerana boleh mengganggu ibadah puasa kita. Walaubagaimanapun, Perunding Pembedahan Gastrointestin Pusat Perubatan Tropicana, Dr Kwan Keat Leong pernah berkata, individu yang ada gastrik sepatutnya boleh berpuasa tanpa sebarang masalah jika mengamalkan kaedah pemakanan seperti disarankan agama dan pakar pemakanan iaitu melambatkan bersahur, menyegerakan berbuka dan makan secara sederhana. Justeru itu, individu yang mempunyai masalah gastrik terutama sekali ketika berpuasa, bolehlah mempertimbangkan untuk mengamalkan ESP Shaklee.

 

Mengatasi Gastrik dengan ESP
Mengatasi Gastrik dengan ESP

 

ESP Membantu Menurunkan Berat Badan

ESP dapat membuatkan kita sentiasa berasa kenyang dan sekaligus mengawal nafsu makan kita.

 

ESP Bantu Kuruskan Badan
ESP Bantu Kuruskan Badan

 

1001 Khasiat ESP Untuk Ibu Mengandung

Kebanyakan wanita mengandung mengambil ESP kerana memerlukan tenaga segera. Keperluan tenaga ibu mengandung meningkat selaras dengan perkembangan bayi. Alhamdulillah, ESP bukan sekadar membantu mengurangkan keletihan dan memberi tenaga, ia juga sesuai diambil bagi ibu-ibu yang mempunyai risiko kencing manis, dan mengatasi masalah yang paling ditakuti para ibu selepas melahirkan, STRETCHMARK!! Dan ESP juga menjadi sumber protein untuk ibu-ibu mengandung.

 

Khasiat Untuk Ibu Mengandung
Khasiat Untuk Ibu Mengandung

 

Bermanfaat Kepada Ibu Mengandung Sehinggalah Menyusukan
Bermanfaat Kepada Ibu Mengandung Sehinggalah Menyusukan

 

ESP Membantu Dalam Penyusuan

Khasiat ESP untuk ibu menyusu sangat banyak. Selain memberikan tenaga kepada badan, ianya membekalkan zat yang diperlukan badan, sekaligus meningkatkan kualiti susu yang dihasilkan.

 

ESP Membantu Dalam Penyusuan
ESP Membantu Dalam Penyusuan

 

 

Di samping khasiat-khasiat di atas, banyak lagi khasiat ESP yang menjadikan ianya kekal terunggul sebagai produk paling laris.

ESP Membantu Kehamilan

 

ESP Membantu Kehamilan
ESP Membantu Kehamilan

 

ESP Membantu Penyembuhan Selepas Pembedahan

 

Manfaat ESP Shaklee Untuk Pembedahan
Manfaat ESP Shaklee Untuk Pembedahan

 

Kesimpulannya, semua pengguna yang mengamalkan ESP Shaklee mendapat kesan positif daripadanya. Namun, sekiranya anda masih lagi ragu-ragu atau keliru dengan khasiat ESP dan keperluan anda, boleh hubungi saya sekarang untuk konsultansi premium!!

2 Comment

 1. […] berita yang baik. Salmon mengandungi Trifecta yang membantu rambut kekal sihat; Vitamin D dan protein merupakan kunci kepada rambut kuat dan berkilat, dan Omega-3 asid lemak, mengkekalkan […]

 2. ESP shaklee memang baik diamalkn kan. Lebih2 lagi ESP dari shaklee ni. Sy juga pengamal ESP ni.

  New Entri PROMOSI HARGA RUNTUH SHAWL Exclusive by Papaglamz

Leave a Reply

CommentLuv badge